ACTIVITEITEN

REIZEN

LCF’ers zitten vol wanderlust en samen reizen we de hele wereld over, of we nu samen of alleen reizen, een LCF’er weet altijd een blijvende indruk achter te laten. Gelukkig blijven we niet niet te lang weg en worden we in Nederland weer warm met open armen ontvangen!

LCF WEEKEND

Wanneer LCF een weekend weg gaat, weet je dat de lokale gemeente even op stelten wordt gezet, met onze meiden is alles mogelijk! De gekke en originele activiteiten maken het weekend een om nooit te vergeten.

GALA

Het hele jaar wordt er uitgekeken naar hét jaarlijkse NoNoMes gala. Deze wil je echt niet missen! Op dit weekend waan je je even in een andere wereld en genieten alle LCF’ers samen met hun charmante dates van een uitgebreid diner en feesten we in een kasteel tot de vogels beginnen te fluiten.

LUSTRUM II

Afgelopen jaar vierden wij ons IIe Lustrum! Dus organiseerde we onder andere een heus LCF Gala voor alle actieve leden en reünisten, gingen we op lustrumreis naar Kroatië en hebben we een waar Imperium neergezet. 

DINSDAGBORRELS

Iedere dinsdag zijn we natuurlijk te vinden bij onze prachtige stamkroeg Aen’t Water waarna we tot in de late uurtjes Sociëteit De Heilige Zeug onveilig maken! Of we nu alleen met de meiden of met een herendispuut borrelen, een avond met LCF is er áltijd eentje voor in de boeken!

DINERS

Of het nou je 21-diner is of het heuze Damesdiner. Met wijn, lekker eten en LCF’ers zit de sfeer er al snel in. Luisteren naar de speeches over gênante verhalen van je jaargenoten en daarna met z’n allen uit in een foute kroeg op Leidseplein. Je moet het meegemaakt hebben! 

VONDELPARK, ZON & ROSÉ.

Geluksmomentjes hoeven niet altijd groots en meeslepend te zijn. Als het zonnetje schijnt en we wel weer genoeg binnen hebben gezeten is het heerlijk om na de tentamenweken eindelijk bij te kletsen onder het genot van een wijntje in een van de vele parken die Amsterdam rijk is.

OUD EN NIEUW

Oud en nieuw is al een heerlijk feest met champagne, oliebollen en vuurwerk. Voeg daar ook nog eens een hoop LCF’ers aan toe en je krijgt gegarandeerd een knallende avond.

FESTIVALS

Lowlands, Mystic Garden, Down the Rabbit Hole, Epifest, Best Kept Secret, Bungalente… meer festivals meer beter!

WINTERSPORT

Een week heerlijk met z’n allen naar Frankrijk, Duitsland of Oostenrijk om te genieten van een winter wonderland. Zelfs als brokkenpiloot wil je nog mee! Niemand wil toch immers de après-ski op grote hoogten met onze LCF’ers missen? Hoe ging dat liedje ook al weer? Liever te dik in de kist dan.. een feestje gemist? Ja nee precies ja.

REÜNISTEN

LCF’er ben je niet voor even maar voor het leven! Tijdens je actieve jaren bouw je een hechte vriendschap op, je staat voor elkaar klaar en deelt lief en leed. Het is daarom niet raar dat onze reünisten ieder jaar veel moeite hebben om het studentenleven achter zich te laten en zien elkaar nog regelmatig.

ALMANAK

Na al die geweldige jaren worden al onze herinneringen vereeuwigd in de almanak. Het hele jaar werkt de Almanak commissie ontzettend hard om de leukste verhalen en roddels te verzamelen. Kan jij je jezelf nog herkennen aan het begin van je studententijd?