ACTIVITEITEN

REIZEN

LCF’ers zitten vol wanderlust en samen reizen we de hele wereld over, of we nu samen of alleen reizen, een LCF’er weet altijd een blijvende indruk achter te laten. Gelukkig blijven we niet niet te lang weg en worden we in Nederland weer warm met open armen ontvangen!

LCF WEEKEND

Wanneer LCF een weekend weg gaat, weet je dat de lokale gemeente even op stelten wordt gezet, met onze meiden is alles mogelijk! De gekke en originele activiteiten maken het weekend een om nooit te vergeten.

GALA

Het hele jaar wordt er uitgekeken naar hét jaarlijkse NoNoMes gala. Deze wil je echt niet missen! Op dit weekend waan je je even in een andere wereld en genieten alle LCF’ers samen met hun charmante dates van een uitgebreid diner en feesten we in een kasteel tot de vogels beginnen te fluiten.

FESTIVALS

Van Lowlands, Sziget, Mystic Garden, Down the Rabbit Hole, DGTL, Strafwerk, Happy Feelings, ADE, Rotterdam Rave. Wij krijgen er niet genoeg van en kijken ieder jaar weer uit naar  het festivalseizoen! het meer festivals meer beter!

DINSDAGBORRELS

Iedere dinsdag zijn we te vinden bij onze stamkroeg De Regent van Amsterdam. Hier borrelen we al 15 jaar en in de lente en zomer maanden kunnen we lekker op het terras aan de gracht genieten! De avond begint dan traditioneel met een aantal biertjes van Peter waarna we tot in de late uurtjes de Sociëteit onveilig maken! Of we nu alleen met de meiden of met een herendispuut borrelen, een avond met LCF is er áltijd eentje voor in de boeken!

DINERS

Of het nou een 21-diner is, een bestuurswissel of het LCF diner. Met wijn, lekker eten en LCF’ers zit de sfeer er al snel in. Luister naar de speeches over gênante verhalen van je jaargenoten en daarna met z’n allen daaruit in een foute kroeg op Leidseplein. Je moet het meegemaakt hebben! 

KONINGSDAG

Het feestje waar iedere LCF’er al het hele jaar naar uitkijkt, varen door de grachten met de heren van Gerstenat. De straten Oranje gekleurd, lekkere deuntjes, nog lekkerdere seltzers, nog beter gezelschap en onvergetelijke herinneringen! Een ding weten we zeker, de avond is nog lang niet afgelopen!

LCF FEEST

Ieder jaar in April pakken we extra uit voor ons eigen themafeest in de Sociëteit! Alle vvv’tjes worden uitgenodigd, je meeste uitbundige outfits wordt uit de kast getrokken en we praten nog lang na over deze avond. LCF jachtseizoen, Viva La LCF en binnenkort…. SECRET GARDEN x UNDERGROUND!

 

RALLY

Zoek je team bij elkaar, bedenk een originele naam voor je auto en cross samen met ons door heel Europa op de jaarlijkse Rally van S.V.A.A. NoNoMes! Los onmogelijke puzzels op, leer je jaargenoten nog beter kennen, raak verdwaald en trek heel veel bakken in een plaatselijke kroeg. Dit moet je ooit een keer meegemaakt hebben!

VONDELPARK, ZON & ROSÉ.

Geluksmomentjes hoeven niet altijd groots en meeslepend te zijn. Als het zonnetje schijnt en we wel weer genoeg binnen hebben gezeten is het heerlijk om na de tentamenweken eindelijk bij te kletsen onder het genot van een wijntje in een van de vele parken die Amsterdam rijk is.

OUD EN NIEUW

Oud en nieuw is al een heerlijk feest met champagne, oliebollen en vuurwerk. Voeg daar ook nog eens een hoop LCF’ers aan toe en je krijgt gegarandeerd een knallende avond.

LUSTRUM II

In 2020 vierden wij ons IIe Lustrum sinds de heroprichting! Dus organiseerde we onder andere een LCF Gala voor alle actieve leden en reünisten, gingen we op lustrumreis naar Kroatië en was het hele jaar gevuld met verrassingsactiviteiten en hebben we een waar Imperium neergezet. 

Aankomend jaar zullen we alweer ons IIIe lustrum vieren! 

WINTERSPORT

Een week heerlijk met z’n allen naar Frankrijk, Duitsland of Oostenrijk om te genieten van een winter wonderland. Zelfs als brokkenpiloot wil je nog mee! Niemand wil toch immers de après-ski op grote hoogten met onze LCF’ers missen? 

REÜNISTEN

LCF’er ben je niet voor even maar voor het leven! Tijdens je actieve jaren bouw je een hechte vriendschap op, je staat voor elkaar klaar en deelt lief en leed. Het is daarom niet raar dat onze reünisten ieder jaar veel moeite hebben om het studentenleven achter zich te laten en zien elkaar nog regelmatig.

ALMANAK

Na al die geweldige jaren worden al onze herinneringen vereeuwigd in de almanak. Het hele jaar werkt de Almanak commissie ontzettend hard om de leukste verhalen en roddels te verzamelen. Kan jij je jezelf nog herkennen aan het begin van je studententijd?